Ge bort hemsida i julklapp

Såhär i juletider är det mycket stress när mycket ska planeras och många julklappar ska inhandlas. Enligt Presenttill.se är årets julklapp 2017 en hemsida! Vi på Kodaform tycker såklart att det är en utomordentligt bra present – var annars passar bättre i vår digitala tidsålder?

Passar både personer och företag

Ett företag måste mer eller mindre ha en hemsida och digital närvaro idag för att överleva. Till och med den lokala pizzerian har insett dessa och lägger upp menyer på internet. Med det sagt: har du en vän med ett företag som inte har en hemsida så är det hög tid att denne får det. Så ta tag i saken och ge bort den som en present!

Ge bort hemsida som julklapp!
Ingen kommer kunna gissa på vad som är i paketet!

Det är inte bara företag som har mycket att vinna på en hemsida. En personlig hemsida kan fungera på många olika sätt och ha mängder av funktioner. Det kan vara en blogg, fungera som ett CV, sprida intressanta och läsvärda texter och så vidare. Det finns ingen gräns för hur mycket innehåll du kan trycka in på din egna webbplats. Av den anledningen kan alla uppskatta att få en webbplats i present, för det är som en oskriven bok. Det är upp till var och en att fylla den med innehåll.

Hur slår man in en hemsida som present?

Det kan låta lite krångligt att slå papper runt en webbplats. Som tur är kan du beställa presentkort här hos oss direkt, eller också så skriver du en liten fin rad och tillverkar ett eget presentkort som får användas vid köp av en sida. Det blir kanske lite roligare att ha en klar webbplats att ge bort. Ett sådant scenario är inte omöjligt, men då måste du själv välja ett domännamn. Sedan kan valfri webbyrå sköta resten och skapa ett “skal” som personen får forma hur hen vill.

Om du väljer att ha skapat en sida i förväg kan ett sätt vara att slå in en lapp med URL:en på sidan. Lite konfunderad kommer personen surfa in på sidan och upptäcka sin nya, alldeles egna hemsida som ligger live på internet. Det är en häftig känsla!

>>Vad är grafisk design?

About the author : Kodaform

Leave a Reply

Your email address will not be published.