Om oss på Kodaform

Vi på Kodaform är ett glatt gäng som har huvudsakligen en sak gemensamt: intresset för webben!

Vi har vuxit och är numer ett gäng på fem personer där varje anställd har lite av sin egna nisch. Vi jobbar självklart överskridande och hjälper varandra i stort som smått, men samtidigt specialiserar man sig på en inriktning. Dessa är bland annat design, HTML/CSS, JQuery och WordPress.

Vad vi gör

De flesta av våra kunder kommer till oss för att få en enkel och stilren hemsida till sitt företag, projekt eller till sin person. Det ska vara ett skyltfönster utåt som ser proffsigt ut och lockar potentiella kunder till köp eller interaktion. Vi är med andra ord vana vid att ligga i framkant och pusha oss extra för att överträffa våra våra kunders förväntningar och öka deras konverteringar.

Det är ett arbete som är i ständig rörelse och förbättring. Du blir helt enkelt aldrig fullärd. Alltid finns det fler element att lära sig, fler kodspråk att sätta sig in i och fler finesser att fila på. Det är till stor del därför våra anställda gör vad vi gör. Vi älskar processen och utvecklingen.

Grafisk design handlar om färger och mönster.

Vill du bli en av oss?

I vår bransch är kunskap A och O. Vi kräver inga universitetsutbildningar eller andra typer av utbildningar, även om det ses som meriterande. Vi bryr oss om vad du kan och, kanske ännu viktigare, vem du är. På Kodaform finns ett genomgående mantra att det är viktigare med inställning än kunskap. Det är alltså avgörande att du har ett öppet sinne som vill lära och hela tiden utveckla dig själv och din omgivning. Vi vill ha en positiv, framåtsträvande anda på kontoret och är inte intresserade av att anställa en viktig-Petter eller sur-Kalle.

Det är en ständig jakt på bra, kompetent personal. Vi uppskattar alla typer av interaktioner med oss, så är du minsta lilla intresserad så kontakta oss!